söndag 7 oktober 2018

Gudarnas skymning

Gudarnas skymning är del två i serien De fem elementen. Första boken heter De ursprungliga och handlar om de olika folkslagen, jordens barn, luftens barn, vattnets barn och eldens barn i kampen mot det femte elementet virus.

Andra boken börjar med att Odal, Svala, Pål och Regina som har avslutat sin träning ska ge sig ut på ett uppdrag. Det är farligt och de måste samarbeta trots sina olikheter. Men det kanske är deras olikheter som gör att de kan klara av den farliga resan till Utmarken.

Det händer mycket hela tiden och det en spännande och välskriven bok. Ser verkligen fram emot nästa bok i serien!

 Betyg:
1 2 3 4 5


"Odal, Regina, Pål och Svala har avslutat sin träning i Nordanberget. Det är äntligen tid att ge sig av, som Eldkungens förtrupp, med en representant från vart och ett av de rena elementens olika folkslag.

Jord, eld, vatten och luft - tillsammans är de redo att ta upp kampen mot det femte elementet virus.

Deras uppdrag är att ta sig till Utmarken där virusgudinnan Oriana regerar över de fördömda. Många människor har tagits till fånga, och gruppen måste hitta dem innan det är för sent.

Men en spådom ställer dem inför svåra val. Är de verkligen beredda att dö för det de tror på?

Gudarnas skymning är den andra delen av De fem elementen. Författaren Cecilia Larsson Kostenius presenterar en alternativ sanning om vårt ursprung och visar världen ur en annorlunda synvinkel, i en egen tolkning av mytologin."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar