måndag 1 april 2013

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

Josefin lånade en bok till mig , Ensamma hjärtan och hemlösa hundar  av Lucy Dillon. Den handlade bland annat om hundar och hon har länge tyckt att jag ska köpa den. Nu när jag ändå hade boken hemma så var det lika bra att läsa.

En lättläst bok som snabbt fick mig fast. Vardagsbekymmer, kärlek och hundar. Kanske inte en blandning som jag hade trott jag skulle tycka om, men det fungerar väldigt bra.

Man får lära känna flera olika personer vars liv knyts samman av de hundar som finns på ett hundstall som Rachel ärver. Hon har precis brutit upp med sin pojkvän sedan 10 år, slutat på sitt jobb och blivit av med lägenheten. Men vad ska hon göra med huset och alla hundar?
Kan mycket väl tänka mig att läsa fler böcker av författaren. Får se när Josefin lånar den till mig ;)

Betyg:
1 2 3 4 5

"Feel good-roman om kärlek, vänskap och villkorslös lojalitet
Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar.
Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ...
Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv ...
Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar