fredag 13 juni 2014

"Vecka 36" och "Istället för dig"

Vecka 36


 "Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor.
I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta.
Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand ..."


Spännande men man får inte lära känna personerna så mycket, känner att jag måste läsa fortsättningen "Istället för dig" där jag hoppas att man får veta mer.
 

 Istället för dig




"Det har gått sexton år sedan en gravid kvinna försvann i sommaridyllen Brantevik. I dag är fallet nedlagt sedan länge fastän ingen egentligen vet vad som skedde den där fruktansvärda sommarveckan.

Men en person har inte glömt och mer beslutsam än någonsin beger hon sig till Brantevik för att äntligen finna svaren på sin familjs mörka hemlighet ...  "
 


Läste fortsättningen på Vecka 36. Går nästan inte att säga vad boken handlar om utan att avslöja för mycket, men nu är det 16 år efter det som hände i förra boken och det blir spännande. Ska nog låna författarens andra serie på biblioteket också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar