söndag 14 augusti 2016

Bro bro breja

Lyssnade på andra boken på vägen till och från jobbet med appen BookBeat. Det är andra boken i serien om Helen Grace och de andra poliserna. Första boken heter Ole dole doff och det är bäst att börja med den annars så är det risk för spoiler i denna boken.

Nya mord som polisen försöker lösa. Helen Grace har det tufft efter systerns död och inte alla tycker att hon passar som polis. Lättläst med korta kapitel gör att den gick väldigt fort att lyssna klar på. En spännande bok i en serie som är värd att läsa.

Betyg:
1 2 3 4 5


"En död man som levt ett till synes skötsamt liv hittas i ett övergivet hus. Någon har skurit ut hans hjärta och lämnat det utanför familjens ytterdörr. Det är det första offret. Och kriminalkommissarie Helen Grace anar att det inte är det sista.

I Southamptons slumkvarter frodas prostitution och droghandel. Varför har en lyckligt gift man rört sig i det området? När ännu ett liknande fall dyker upp är det tydligt att det går en seriemördare lös. Ett tredje offer hittas. Vilken är den gemensamma nämnaren? Kan mördaren spåras vid den chattsida där ett antal män diskuterar och betygsätter prostituerade?


Helen Grace har inte bara en krävande mordutredning på sitt bord. Hon försöker också återhämta sig efter systerns död samtidigt som hon måste navigera mellan blindskären på polisstationen, där inte alla vill ha henne kvar. Helen kan känna vreden bakom morden, men hon kan inte föreställa sig hur skickligt mördaren går tillväga, eller vad som väntar henne i slutet av jakten ..."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar