fredag 9 september 2016

Dansa min docka

Jag lyssnade på tredje delen i serien om Helen Grace på appen BookBeat. Det var korta kapitel och den passade bra att lyssna på till och från jobbet.

Någon håller kvinnor inspärrade och gör samtidigt uppdateringar på facebook så släktingar tror att de bara inte vill ha kontakt med dem.  Polisen hittar en kvinna på en strand och börjar undersöka varför hon inte är anmäld saknad.

 Betyg:
1 2 3 4 5"En ung kvinna vaknar upp i en kall, mörk källare. Hon vet inte hur hon har hamnat där eller vem som är hennes kidnappare.
Inte långt därifrån, på en öde strand, hittas kroppen efter en annan ung kvinna - en kvinna som aldrig anmäldes som saknad eftersom familjen fortsatte att motta sporadiska sms från henne efter försvinnandet. Någon ville få de anhöriga att tro att hon fortfarande levde när hon i själva verket var död.
Fyndet ger kriminalkommissarie Helen Grace kalla kårar. Det är tydligt att hon har med en galning att göra - en mycket störd person som inte bara är intelligent utan även har resurser. Och medan Helen kämpar för att lista ut vad mördaren drivs av börjar hon förstå att tiden håller på att rinna ut för någon som fortfarande lever."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar