måndag 28 maj 2018

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar

Lyssnade på ljudbok istället för att lästa just
denna bok, men fotade den för en utmaning.
Hittade en bok på jobbet som såg spännande ut, hittade den på Storytel och lyssnade på den.

Jag tycker att själva idén med boken känns som något som skulle kunna hända. Bokälskare över hela världen som tycker om att prata om böcker skulle kunna träffas. Sedan blir det lite mycket med allt de hittar på, men boken var ok.

 Betyg
1 2 3 4 5


"Allting börjar med en brevväxling mellan två helt olika kvinnor. 28-åriga Sara Lindqvist från Haninge och 65-åriga Amy Harris från Broken Wheel i Iowa. Efter två års utbyte av böcker, brev och tankar om både litteratur och livet bestämmer sig Sara för att hälsa på Amy. Men när hon kommer dit är Amy död.

Sara står ensam i en liten stad mitt ute i ingenstans. Men där finns förstås alla de människor som Amy har skrivit om. Och de excentriska invånarna i Broken Wheel har inget annat val än att ta hand om den förvirrade turisten. Sara blir kvar och för första gången i sitt liv får hon verkliga vänner - inte bara mr Darcy och Bridget Jones - och de hjälper henne att starta en bokhandel med Amys alla böcker.

Både Sara och staden lever upp, nya och oväntade kärlekspar bildas och varken Sara eller invånarna vågar tänka på att hon snart måste åka hem. När hennes tvåmånadersvisum är på väg att gå ut får hennes nyfunna vänner en alldeles galen, underbar idé ..."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar