lördag 2 juni 2018

Karriär i ondska

I den tredje boken om Cormoran så går det inte så bra.  Han får inte så många uppdrag och har inte så mycket pengar. När hans assistent får ett paket med ett avhugget ben blir han orolig att något ska hända henne. Vem kan ha skickat det och varför? Det finns vissa han kan gissa på och han börjar undersöka vad personen vill.

Spännande och välskrivet, jag väntar på nästa bok i serien. När kommer den ut, i år?  Kanske det för JK Rowling har skrivit på twitter:
“Finished. #LethalWhite.”

Bok 1: Gökens rop (The Cuckoo's Calling )
Bok 2: Silkesmasken (The Silkworm)
Bok 3 : Karriär i ondska (Career of evil)
Bok 4: ? (LethalWhite)
 
  Betyg:
 1 2 3 4 5

 
"Tredje boken i den lovprisade serien om londondetektiven Cormoran Strike.

Ett paket med en kvinnas avhuggna ben levereras till Robin Ellacott. Hennes chef, privatdetektiven Cormoran Strike, inser att det finns fyra personer från hans förflutna som kan vara involverade - alla fullt kapabla till obeskrivlig brutalitet. Cormoran Strike blir alltmer övertygad om att polisen i sin utredning fokuserar på fel person, och tar tillsammans med sin assistent Robin saken i egna händer. Jakten leder dem till de tre andra misstänkta männens mörka och skrämmande världar, men medan alltfler fasansfulla handlingar begås, håller tiden på att rinna ut ... 

Karriär i ondska är den tredje boken i den lovprisade serien om Cormoran Strike och hans beslutsamma unga assistent Robin Ellacott - en smart deckare med oväntade vändningar i Londonmiljö."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar