fredag 29 december 2017

A Winter Haunting

En fortsättning på A summers night som jag läste i somras. Detta är tydligen del tre vilket jag inte visste när jag läste den. Har missat att Children of the night kommer mellan. Men det har inte så stor betydelse, det mesta man förväntas känna till är från den första boken.

Dale Stuart är nu en professor och författare. Han är ledig efter ett misslyckande i jobb och sitt förhållande för att skriva en bok och hyr ett hus i sin gamla hemstad Elm Haven. Faktiskt samma hus som hans kompis Duane bodde i, kompisen som dog den där sommaren när det hände konstiga saker. Och det verkar som om det händer saker fortfarande och Dale är inte ensam i huset.

Boken var inte lika bra som Summer of night, den är inte lika skrämmande och mer långsam. Kanske fungerar skräck bättre när det är barn med i historien?

Betyg:
1 2 3 4 5

"The characters from "Summer of Night" return as adults. Having sabotaged his career and his marriage, Dale Stewart returns to Elm Haven, his boyhood home, and moves in to the one-time residence of his friend who died in an "accident" in 1960. But Dale is not alone--he's been followed by private demons who twist his reality into horrifying new forms."
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar