torsdag 28 december 2017

Prästens lilla flicka

Köpte Prästens lilla flicka av författaren på Världens längsta bokbord i augusti. Hade inte hört talas om boken eller författaren tidigare men är glad att jag köpte den.

Boken utspelar sig dels i Stockholm men även i Örnsköldsvik och handlar bland annat om polisaspiranten Kajsa Nordin i som utreder försvinnandet av en 16-årig flicka. Vad har hänt? Har hon rymt hemifrån eller är det något värre som inträffat?

Jag gillar personerna och berättelsen går snabbt framåt. Nästa bok i serien finns redan finns ute och jag ser fram emot att läsa den och del tre som kommer nästa år.

Betyg:
1 2 3 4 5


"16-åriga Josefin kommer aldrig hem efter sin sånglektion. En skallgång med frivilliga söker efter den kände Modotränarens dotter. Situationen försvåras ytterligare av den snöstorm som lamslår Höga Kusten.

Fallet med den försvunna flickan sätter polisstyrkan i Örnsköldsvik på prov. Den oerfarna polisaspiranten Kajsa Nordin inser att ju djupare hon gräver i fallet, desto fler hemligheter verkar det finnas kvar att upptäcka.

Samtidigt dras den kända konstnären Zeta på Mariatorget i Stockholm in i dramat när en ung, utlandsfödd man ringer på hos henne. Mannen är på flykt, men från vad?

För excentriska Zeta, just hemkommen från New York i ett desperat försök att rädda sin dalande stjärna, behövs verkligen inga fler problem.

Vad har hänt Josefin och vad döljer Prästens lilla flicka?

Debutanten Susan Casserfelt har skrivit en psykologisk spänningsroman som i svindlande fart för läsaren mellan Höga Kusten, New York och Stockholm."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar