fredag 29 december 2017

Daisy i kedjor

Har väntat med att läsa den här boken för att jag var tveksam till den. Jag tycker inte det känns ok med personer som är fan av mördare, men då Sharon Bolton är en favoritförfattare kunde jag inte låta bli till slut.

Det var inte alls vad jag trott, det var bra! Lika spännande som alltid och svårt att veta vem man ska tro på. Det var ett tag sedan jag läste den men jag gav den bra betyg.

Betyg:
1 2 3 4 5


"Berömda mördare har fanklubbar.

Hamish Wolfe är inte annorlunda. Han kommer att sitta inspärrad resten av livet för att ha kidnappat och mördat tre kvinnor - och får mängder av beundrarbrev varje dag. Han är snygg, karismatisk och har en stor övertalningsförmåga. Hans beundrare är säkra på att han är oskyldig. Och på att han är deras drömmars man.

Vem skulle gå med i en sådan fanklubb?

Maggie Rose är advokat och bästsäljande true crime-författare, lika tillbakadragen som hon är framgångsrik. Hon tar bara de fall hon vet att hon kommer vinna. Hamish vill ha Rose som sin advokat. Han vill att hon ska förändra hans öde. Hon är övertygad om att hon är immun mot den charm som den här sortens man kan besitta.

Men kanske är Hamish Wolfe annorlunda"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar